Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:
Ministrul PNL de Interne nu își asumă vina în scandalului înțelegerii dintre șefii Poliției Române și interlopii clanului Duduianu

Vela nu demisionează; candidează de formă la CJ Caraş-Severin și Consiliul local Caransebeș

Marcel Vela nu demisionează de la șefia Ministerului de Interne, în urma scandalului izbucnit după imaginile apărute în presă cu șefii Poliției Române aflați la întâlnire, noaprtea, cu interlopii clanului Duduianu.

Vela s-a ferit să apară în public cu explicații despre paza polițiștilor dispuși la priveghiul interlopului Emi Pian. El l-a trimis pe secretarul de stat Bogdan Despescu să-i ia apărarea, într-o declarație de presă, șefului Poliției Române, Liviu Vasilescu.

Șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, recunoaște că s-a întâlnit noaptea cu interlopii. Despescu îl susține

Marcel Vela a anunțat, însă, că i-a delegat secretarului de stat Gheorghe Sorescu atribuțiile de conducere a Comisiei Tehnice Centrale pentru coordonarea organizării alegerilor din 27 septembrie.

Motivul: candidează de formă, din partea PNL, atât la Consiliul Judeţean Caraş-Severin, cât şi la Consiliul Local Caransebeş.

Vela a precizat vineri seara, într-o intervenţie telefonică la RTV, că aceasta este singura atribuţie pe care a delegat-o, astfel că va continua să îşi exercite funcţia de ministru al Afacerilor Interne, în perioada următoare.

„Nu este nicio premieră, poate este o premieră prin faptul că un ministru tratează cu fair-play faptul că este candidat şi îşi deleagă atribuţiile de a conduce Comisia tehnică unui secretar de stat care se ocupă strict de prefecturi. Sunt pe lista de consiliu local şi consiliu judeţean în calitatea mea de preşedinte al filialei PNL Caraş-Severin, pentru a fi alături de colegii mei implicaţi în campania electorală. Eu voi fi la minister în toată această perioadă, îmi voi face datoria şi veţi vedea că toată procedura aceasta, şi electorală, dar şi activitatea ministerului în zona criminogenă, împotriva infracţionalităţii, va fi la înălţime”, a precizat el.

1K Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv