Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Coaliția a amânat din nou anunțarea candidatului comun la fotoliul de primar al Capitalei / Acesta este medicul Cătălin Cârstoiu, potrivit unor surse politice / Tatăl lui Cârstoiu a fost prefect FSN de Argeș în 1990 și deputat PD în două mandate (1996-2004), apoi din nou prefect și subprefect /

Breaking News:

Vicepremierul Borc vede în toamnă un guvern de uniune națională condus de Cioloș

Vicepremierul Costin Borc a declarat duminică, la Digi24, că este posibil ca în toamnă, după alegerile parlamentare, să se formeze un guvern de uniune naţională care ar putea fi condus de actualul prim-ministru, Dacian Cioloş.

borc si ciolos guvern

”Dacian Cioloş, dacă va fi prim ministru în decembrie sau după alegeri, va fi prim ministru al unui guvern politic. Că acel guvern politic va fi un guvern monocolor, că va fi un guvern de alianţă sau va fi un guvern de uniune naţională, logica alegerilor o va demonstra”, a declarat vicepremierul Costin Borc, la Digi24.

Întrebat dacă ar fi bine ca Dacian Cioloş să rămână în funcţie şi după alegerile parlamentare, Costin Bors a răspuns: ”Da, eu personal cred!”.

”Nu m-aş feri de ideea unui guvern de uniune naţională. Ar putea să dea stabilitate unor planuri şi ar putea să dea o putere poziţiei României la negocierile despre Uniune, care vor urma”, a mai spus vicepremierul.

Nu își dorește să fie premier dar nu ar refuza

Întrebat dacă îşi doreşte să fie prim-ministru, Borc a negat dar a precizat că nu exclude o asemenea variantă dacă i s-ar propune, afirmând că onoarea de a ţi se oferi funcţia de premier e extraordinară.

“N-am venit mânat în această luptă nici de dorinţa de galoane, de a-mi îmbunătăţi CV-ul. Când îţi propune preşedintele să fii premier, nu ştiu ce aş face. Gândul meu azi, şi spun cu toată onestitatea, e că nu îmi doresc funcţia de premier. Onoarea de a ţi se oferi funcţia de premier e extraordinară. Nu ştiu ce aş face atunci, n-am reflectat”, a afirmat vicepremierul Costin Borc, într-o emisiune Digi24.

El a evocat momentul în care i s-a propus să intre în Executiv.

”Când eram în uzina noastră din Medgidia şi premierul m-a sunat, nu-mi trecea prin gând că aş accepta poziţia de vicepremier. La Palatul Victoria am intrat cu jumătate de inimă”, a mai spus Borc.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv