Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

VIDEO: Dan Barna a mers cu soția la vot: Ștampila este puterea pe care o are fiecare cetățean

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la prezidențiale, a mers la vot împreună cu soția sa și părinții lui, la ora 10.00, la Sibiu, localitatea lor domiciliu.

El a declarat că “astăzi ștampila aceea mică este puterea pe care o are fiecare cetățean”.

“Am votat astăzi pentru schimbare, pentru o România care începe să facă schimbările de acum, nu de peste 5 ani, de peste 10 ani. Am votyat la finalul unui proces la care, zic eu, românii au înțeles care este miza acestor alegeri și că generația după 1989 se implică Este un vot pentru viitor, un vot în care am foarte multă încredere. (…) Sunt foarte optimist pentru rezultat”, a declarat Barna, după ce a votat.

El i-a îndemnat pe români să meargă la vot, spunând că “astăzi, ștampila aceea mică este puterea pe care o are fiecare cetățean și astăzi putem să avem România pe care ne-o dorim toți împreună”.

95 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv