Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

VIDEO. Huiduit la Iași, Orban adoptă scuza lui Dragnea: Sunt agitatori!

Premierul Ludovic Orban, lider al PNL, a fost huiduit de public la Iași, în timpul alocuţiunii sale cu prilejul Zilei Principatelor Române, dar el dă vina pe ”agitatori”, așa cum a procedat fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, aflat acum după gratii.

„E o atmosferă mai colorată”

Orban a declarat că în publicul din Piaţa Unirii din Iaşi au existat şi „agitatori”, unii dintre aceştia fiind membri ai unor galerii de echipe de fotbal.

 

 VIDEO. Huiduieli, de la minutul 4 al înregistrării.

 

„Să ştiţi că ne aşteptam. Au fost două grupuri acolo, unul dintre ei cu agitatori, inclusiv din galerii de fotbal. Asta e! E o atmosferă mai colorată”, a afirmat Orban.

La manifestările de la Iași a fost huiduit și preşedintele Klaus Iohannis, care a susținut că ostilitatea cu care a fost primit arată că „în România avem o democraţie vie”.

Circa 8.000 de oameni, mult mai puțini față de anii trecuți, au participat, vineri, la evenimentul organizat de Primăria Iași, condusă de edilul Mihai Chirica (PSD).

Dintre oficialitățile care au venit la Iași îi amintim pe ministrul Apărării, Ionel Nicolae Ciucă, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, ministrul Mediului Apelor şi Pădurilor.

De asemenea, au participat reprezentanţi ai partidului Pro România, Victor Ponta şi Corina Creţu, ai Partidului Social Democrat, Paul Stănescu, Titus Corlăţean, politicieni şi autorităţi locale din judeţele Moldovei, ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman.

303 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv