Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:
O scuză penibilă

Vîlceanu, traseist PSD-PDL-PNL: „Am văzut că toți sfinții și îngerii din politică critică acest lucru”

Dan Vîlceanu, noul ministru al Finanțelor, a declarat joi, despre trecutul său de șef al organizației de tineret a PSD, că și alți politicieni au procedat la fel, adică au fost „traseiști” de la un partid la altul. 

El a dat un răspuns pregătit pentru o întrebare pe care anticipa că va veni din partea jurnaliștilor:

„Am vazut că toți sfinții și îngerii critică traseul meu politic. Am fost acum mai bine de 10 ani într-o organizație de tineret. Dacă ăsta este păcatul meu politic, atunci fie: îl duc așa cum e!”.

Procurorii lui Scutea au clasat dosarul de evaziune fiscală al noului ministru al Finanțelor, Dan Vîlceanu

Dan Vîlceanu, fiu de PSD-ist cu state vechi care a fost și prefect al județului Gorj, și-a început cariera politică, evident, la social-democrați. Și nu oricum, ci direct pe funcția de lider al filialei Tineretului Social-Democrat (TSD) Gorj, pe care a condus-o în perioada 2006-2009.

Dar cum PSD a pierdut alegerile în 2008, Vîlceanu a sărit rapid în „barca” PDL, aflată la putere. A devenit secretar executiv al PDL Gorj, între 2011 și 2012 și apoi prim-vicepreședinte al filialei, între 2012 și 2013, când a fost ales președintele ei.

După fuziunea cu PNL, în 2015, Vîlceanu a ajuns copreședinte și apoi președinte al PNL Gorj – funcție pe care o deține și în prezent.

Între 2012 și 2016, Vîlceanu a fost și consilier județean la CJ Gorj, ales pe listă.

Apoi, a intrat în Parlament, tot pe listele PNL, fiind deputat în două mandate (2016-2020, 2020 – prezent).

Vîlceanu este considerat a fi mâna dreaptă a lui Florin Cîțu, dar tot pe filiera Alina Gorghiu.

52 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv