Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CORONAVIRUS: 94 de decese în România / 278 de cazuri noi de infectați, 2.738 în total /357 sunt cadre medicale, 200 numai din Suceava / COVID-19: Testarea a peste 10.000 de bucureșteni se amână / Testele vor veni mai târziu / POLITICĂ: Cele 9 proiecte de legi adoptate de PSD în Senat intră la comisii în Camera Deputaților / Votul final, vineri / 

Breaking News:
 

Violeta Alexandru, avizată negativ pentru portofoliul Muncii în Guvernul Orban II

Ministrul interimar al Muncii, Violeta Alexandru, din Guvernul Orban I demis în 5 februarie prin moțiune de cenzură, desemnat pentru preluarea portofoliului Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale în guvernul Orban II, a primit aviz negativ, miercuri, din partea comisiilor de specialitate reunite ale Parlamentului.

Au fost înregistrate 35 de voturi ”împotrivă” şi 13 de voturi ”pentru”.

Avizul este consultativ, astfel că nu îl poate împiedica pe premierul desemnat – și el a doua oară -, Ludovic Orban, să îl mențină în Cabinetul său, la votul de învestitură ce va fi dat în plenul Parlamentului pe 24 februarie.

Va fi simulacru de vot, deoarece PNL vrea ca noul guvern să pice, pentru a putea fi declanșate alegerile anticipate. În aceste condiții, parlamentarii PNL nu își vor vota propriul guvern.

90 Shares