Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Alertă de vânt pentru toată țara, până luni / POLITICĂ: Parlamentul va adopta marți proiectul Legii bugetului pe 2021 / 

Breaking News:
Ministrul Sănătății, croit pe demisii...

Vlad Voiculescu: „De astăzi, eu unul nu voi mai avea răbdare”

Ministrul Vlad Voiculescu îi acuză pe cei din sistemul de sănătate care „se ocupă strict cu statul la stat”, reclamând  că structuri din subordinea minsterului îi oferă în mod repetat informații false, pasând responsabilitatea „către alții, în jos sau în sus, la stânga sau la dreapta”.


Iată precizările, într-un mesaj postat pe Facebook,

„Astăzi a fost a nu știu câta oară când am primit informații eronate de la o unitate din subordine. E deja prea mult. Prea mult din ce înseamnă „stat” în țara asta a devenit sinonim cu lipsă de profesionalism, program fix, țâfnă și misecuvenism.

Calitatea muncii multora dintre cei din sistem care lucrează în birouri – cei care ar trebui să facă munca medicilor și a personalului medical mai ușoară, mai puțin birocratică, mai cu sens – este pur și simplu din altă epocă. Se produce hârtie, nu valoare. Pentru fiecare om care muncește pe rupte sunt alți 10-20-30… cine mai știe câți… care au o singura grijă: pasarea responsabilității către alții – în jos sau în sus, la stânga sau la dreapta… nu contează, atât timp cât dânsul/dânsa se ocupă strict cu statul la stat.

E momentul ca lucrurile să se schimbe. Cândva era o onoare să lucrezi pentru stat, să îți asumi o responsabilitate publică. Trebuie să facem să fie din nou așa… dacă vrem ca țara asta să nu eșueze lamentabil în doar câțiva ani în toate domeniile care contează. Pericolul este cât se poate de real și ne privește pe toți. De astăzi, eu unul nu voi mai avea răbdare”.

Mesajul ministrul vine după ce a demis-o, luni, pe Maria Niţescu, manager interimar la Institutul „Matei Balș”, pentru „multiplele disfuncţionalităţi”.

Voiculescu a demis-o pe Niţescu de la șefia „Matei Balş”. Cătălin Apostolescu, noul manager

Pagina de Facebook a ministrului Vlad Voiculescu este „bombardată” zilnic cu reclamații punctuale de la unitățile medicale din țară.

40 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv