Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:
Daddy a uitat că s-a pozat la masă făcând bugetul cu Tăriceanu, Vâlcov, Orlando, Chițoiu și Bădălău

Vrăjeli marca Dragnea, după ce tot el a făcut Bugetul: “Serviciile au prea mulți bani, Guvernul să-i taie. Dacă nu, o fac eu la Parlament!”

Liviu Dragnea s-a declarat duminică supărat foc pe proiectul Bugetului de stat pe 2019, de parcă nu l-ar fi făcut el, când s-a întors din vacanță, cum s-a lăudat singur pe Facebook cu poza în care apărea la masă cu Călin Popescu Tăriceanu, Darius Vâlcov, Eugen Orlando Teodorovici, Daniel Chițoiu și Neculae Bădălău, transmițând mesajul .

Nervos pe jurnaliști și pe viață, Liviu Dragnea a făcut o scurtă declarație duminică, pe holul Parlamentului, după ședința CEx a PSD.

“I-am rugat să analizeze sumele alocate serviciilor secrete. Cred că sume importante de aici pot fi realocate  serviciilor de sănătate”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a dat ca exemple “un program național de acordare gratuită de vitamina D pentru copii – care este tot un program de siguranță națională” – sau programe pentru diabetici.

„Doamna premier a spus că va analiza”, a precizat el.

„Dacă pot face această modificare în Guvern, dacă nu eu sigur o voi face-o la Parlament”, a amenințat Liviu Dragnea.
 La ora 15.00, după ședința CEx, Liviu Dragnea s-a dus la Senat, unde va avea o ședință cu senatorii din Grupul parlamentar al PSD.
 
La ora 16.00, el are o programată întâlnire cu deputații, ce va fi urmată de declarații de presă.
 
 
628 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv