Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Premierul Ciucă, întrevedere cu președintele Maia Sandu, la Chișinău / Întâlniri și cu prim-ministrul Dorin Recean și cu șeful Parlamentului R. Moldova / POLITICĂ: Președintele Iohannis participă la Bruxelles la reuniunea Cinsiliului European și la Summitul Euro /

Breaking News:

Cum combini pantaloni bărbăteşti cargo în ținute cu stil?

Pantaloni cargo sunt printre cele mai populare piese din garderobă masculină, sunt fără doar şi poate preferați de toți tineri dinamici care îndrăgesc ţinutele în stil urban, dar şi de oamenii maturi care vor să beneficieze de ținute personalizate şi confort la superlativ.

Şi dacă vorbim de varietatea de piese disponibile în magazin Bolf, deja spunem asocieri, combinaţii, ţinute expresive, în stil propriu. În rândurile următoare ne-am propus să vedem cum putem asorta pantalonii cargo, cum îi putem integra în ţinte cu stil. 

Cargo denim  – ținute urbane autentice

Denimul este atemportal, mereu la modă, mereu fascinant. Pantaloni cargo din denim sunt articolele preferate de tinerii care doresc să se bucure de libertatea furnizată de acest tip de pantaloni dar şi de avantajele şi expresivitatea denimului. Buzunarele largi, bine accentuate ale acestor piese sunt detalii care conferă vibeul urban al acestor piese. Pantaloni cargo din denim pot fi asociaţi cu tricouri simple, cu tricouri cu imprimeuri sau cu hanorace dinamice. Pantofi sport monocromi ori cei de tip skater pot completa astfel de oufituri dinamice. 

Cargo military  – #încredere

Cargo military sunt achiziţii! Sunt fascinanţi şi conferă o notă puternică outfitului. Datorită aspectului de camuflaj dau un aer deosebit ţinutelor pe care le completează. Pantalonii cargo military sunt piese care oferă accente dinamice ţinutele pe care le completează. Poți crea ținute urbane când combini pantalonii cargo military cu tricouri simple, pantofi timp jordan sau pantofi sport şi jachete de blugi.

Aceeași pantaloni Cargo Military pot fi purtați cu tricouri cu print military şi bocanci şi crează  ţinute total military. Ţinutele total military sunt preferate de domnii care apreciază drumeții lungi, ieșirile în natură, sesiunile de vânătoare sau pescuit. 

Cargo jogger – sport, dinamic, gata de aventură

Pantalonii cargo jogger sunt dinamici, sunt piese care ajută la construirea ţinutelor în stil stradal, relaxante. Poți potrivi pantalonii cargo jogger cu orice tip de tricou simplu, cu tricouri cu imprimeuri sau cu hanorace cu glugă. Pantalonii jogger sunt piesele ideale care contribuie la realizarea unor outfituri tinereşti  vibrante. Sunt piese care asigură ținute lejere, dar carismatice. 

Cu ajutorul unei perechi de cargo jogger pot fi create ținute impecabile, tinereşti, cu vibe dinamic. Dacă vorbim de modele de pantaloni lungi clar, vorbim de tine de tranziție de bluze cu mânecă lungă şi hanorace confortabile. Şi trebuie să recunoaştem că în magazinul partenerului Bolf, pot fi descoperite numeroase piese care ajută la completarea unei garderobe complexe şi confortabile.

Cargo clasici –  oricum 

Pantalonii cargo simpli fără imprimeuri, cu buzunare supradimensionate pot fi considerați clasici. Pot fi purtați cu orice articol casual. Pot fi asociați cu tricouri simple, cu tricouri cu imprimeuri, cu bluze, cămăşi sau hanorace rafinate. Şi pe parte de încălţăminte lucrurile sunt versatile, pantalonii cargo pot fi combinaţi cu pantofi sport ori ghete din piele. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv