Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

60 de imigranţi, prinşi la graniţa României cu Serbia

Poliţiştii de frontieră au prins, sâmbătă dimineaţa, 60 de imigranţi care încercau să intre ilegal în România din Serbia.

photo_verybig_18517

Imigranţii, toţi bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, aveau ca obiective pătrunderea în Uniunea Europeană pentru a ajunge în ţări în care îşi pot face viaţa mai bună.

Imigranţii sunt din Irak, Somalia, Maroc, Afganistan şi Pakistan şi au fost prinşi sâmbătă, la 01.45, când încercau să pătrundă în România prin zona punctului de frontieră Lunga.

Bărbaţii au fost îmbarcaţi în două autocare şi duşi la sediul poliţiei de frontieră din Jimbolia. Ei urmează a fi anchetaţi şi, eventual, repatriaţi în ţările din care provin.

Autorităţile româneşti au luat legătura cu cele din Serbia pentru a pune cap la cap toate informaţiile existente şi a stabili traseul prin care imigranţii au ajuns pe Bătrânul Continent.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv