Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Accident cu trei răniți în Piața Victoriei din București

Un grav accident de circulație s-a produs marți dimineața în Piața Victoriei din București.

Șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului, cel mai probabil din cauza vitezei excesive, iar mașina a lovit în plin un autobuz care circula pe linia 783.

Accidentul s-a produs la intersecția cu Bulevardul Lascăr Catargiu. Din fericire, autobuzul era gol la ora respectivă. Totuși, trei persoane aflate în autoturism au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Victimele au fost transportate în stare stabilă la spitalele Floreasca și Elias. Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

S-a circulat cu dificultate în zonă pentru aproximativ două ore, în special pe Bulevardul Lascăr Catargiu, dinspre Piața Romană, și pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, către strada Roma.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv