Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: DNA cere Camerei Deputaților ridicarea imunității lui Bănicioiu / El este acuzat de luare de mită în formă continuată

Breaking News:
 

Actualizare a avertizărilor meteo de vreme rea

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au realizat, miercuri, o actualizare a avertizărilor meteo de vreme rea emise marți.

Astfel, pe parcursul zilei de miercuri rămânem sub avertizări meteo COD GALBEN și COD PORTOCALIU de ploi torențiale, dar zonele de impact au fost mult diminuate. În plus, a fost redusă și perioada de timp în care vor funcționa avertizările respective.

Avem COD GALBEN de ploi torențiale între orele 10.00 și 23.00. În intervalul respectiv va ploua pe arii extinse în majoritatea regiunilor, iar în cea mai mare parte a Moldovei și local în Dobrogea, Muntenia, Oltenia și Transilvania cantitățile de apă vor depăși 20-30 l/mp și izolat 40-50 l/mp.

Îndeosebi în estul și sud-estul țării vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină.

Avem COD PORTOCALIU de ploi torențiale între orele 10.00 și 18.00. 

În intervalul respectiv, în județele Vrancea, Covasna și în zona de deal și de munte a județelor Buzău, Prahova, Bacău și Brașov va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 40-50 l/mp și pe arii restrânse 60-70 l/mp.

De asemenea, specialiștii ANM atrag atenția că va continua să plouă în majoritatea regiunilor până sâmbătă (30 iunie), temporar însemnat cantitativ, îndeosebi în regiunile extracarpatice și la munte.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv