Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Mihai Fifor și Răzvan Cuc, citați ca martori în dosarul șpăgilor de la vama Nădlac II / POLITICĂ: Premierul Orban a convocat două ședințe de Guvern: la ora 9.00 și la ora 17.00 / EXTERNE: Partidul Conservator, condus de premierul Boris Johnson, a câștigat majoritatea în Parlamentul de la Londra /

Breaking News:
 

Adolescentă de 16 ani, din Iași, ucisă de iubitul ei. Băiatul se afla sub influența drogurilor

Un caz incredibil s-a petrecut vineri seara în localitatea Hălăucești, din județul Iași.

Un băiat de 20 de ani a sunat la numărul unic de urgență 112 și a reclamat faptul că iubita lui, de doar 16 ani, este la marginea unei păduri de la intrarea în localitate, este plină de sânge și nu mai mișcă.

Medicii au ajuns la fața locului și au încercat să-i acorde primul ajutor, dar fără succes. Conform bzi.ro, mai mulți martori au reclamat faptul că tocmai iubitul fetei a lovit-o, iar acesta a recunoscut.

Dar tânărul nu își expliă cum s-a ajuns de la o palmă sau două direct la deces. Însă polițiștii au o bănuială și așteaptă să vadă dacă rezultatele analizelor vor confirma scenariul imaginat de ei.

Oamenii legii susțin că este foarte posibil ca tânărul să se fi aflat sub influența drogurilor la momentul respectiv și din acest motiv să nu-și poată explica ce și cum s-a întâmplat.

Până la lămurirea situației, posibilul criminal rămâne în custodia polițiștilor.

15 Shares