Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Alertă la Marea Neagră! Au fost interceptate două avioane de luptă rusești

Forțele aeriene regale britanice, care asigură protecția spațiului aerian NATO de deasupra Mării Negre după ce MIG-urile românești au fost oprite la sol, au anunțat miercuri că au interceptat două avioane de luptă rusești deasupra Mării Negre.

Avioanele britanice, decolate de la baza de la Mihail Kogălniceanu, au interceptat două avioane rusești Su-24 Fencer care s-au apropiat nepermis de mult de spațiul aerian al NATO.

Cele două avioane rusești au fost retrimise către Peninsula Crimeea. Același lucru s-a întâmplat și pe 15 august, când forțele aeriene regale britanice au interceptat șase bombardiere rusești care s-au apropiat nepermis de mult de spațiul aerian al NATO.

Mihai Fifor, ministrul Apărării, a afirmat în mai multe rânduri că asemenea episoade nu sunt rare și că autoritățile s-au obișnuit cu provocările venite din partea Federației Ruse, care caută în permanență să-și încordeze mușchii, pentru a-și arăta forța pe care se bazează și pentru a lăsa să se înțeleagă că Moscova domină spațiul aerian de deasupra Mării Negre.

46 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv