Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Apele Mării Negre au făcut două noi victime

Din păcate, seria tragediilor produse pe litoralul românesc continuă.

Marți dimineața, încă două persoane și-au pierdut viața pe litoral, urcând la 18 cifra celor care au murit în această vară înecați în apele Mării Negre.

O primă tragedie s-a produs în stațiunea Olimp. O femeie a sunat la numărul unic de urgență 112 și a reclamat faptul că băiatul ei a fost înghițit de apele mării.

Puștiul de 16 ani a fost scos la mal în stare de inconștiență și, conform ziuaconstanta.ro, în ciuda eforturilor depuse de medicii SMURD ajunși la fața locului și care au încercat timp de 20 de minute să resusciteze victima, băiatul și-a dat Obștescul Duh.

Ulterior, un bărbat și-a pierdut viața în Costinești. Și aici medicii SMURD au încercat să resusciteze victima dar fără succes. Bărbatul s-a înecat în zona cunoscută sub denumirea de Golful francezului.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv