Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Atmosferă încinsă la evenimentele programate la Iași de Ziua Unirii

Peste 3.000 de persoane au participat miercuri, la Iași, la evenimentele programate cu ocazia aniversării a 159 de ani de la Unirea Moldovei cu Țara Românească.

sursa foto ziaruldeiasi.ro

Atmosfera a fost una extrem de încinsă în special din cauza a două grupuri de protestatari. Sute de persoane l-au huiduit pe consilierul Andrei Muraru, trimisul președintelui Klaus Iohannis la evenimentele de la Iași.

Oamenii i-au reproșat indirect șefului statului că nu se implică în proiectele care au legătură cu dezvoltarea Iașiului, că nu face nimic pentru a aduce în prim plan proiectul autostrăzii Iași – Târgu Mureș și că nu întreprinde demersurile necesare pentru a obține reducerea numărului de parlamentari.

De asemenea, protestatarii au afișat pancarte prin care solicitau referendum pe tema modificărilor aduse la Legile Justiției, dar și ca persoanele condamnate penal să fie eliminate și să nu mai aibă acces la funcții politice.

Pe de altă parte, un grup de persoane venit din Republica Moldova a protestat pentru urgentarea procesului de unire a Republicii Moldova cu România. Mesajul acestora a fost extrem de clar: “Unirea, obiectiv național”.

17 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv