Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Bărbat găsit fără suflare pe o stradă din Timișoara

Locuitorii unui cartier din Timișoara au avut parte de imagini de coșmar, luni la prânz.

sursa foto romaniatv.net

Ei au descoperit pe trotuar un bărbat care nu mai mișca. Unul dintre trecători și-a dat seama că bărbatul încă mai are puls și a sunat de urgență la numărul unic 112, însă până la venirea unui echipaj SMURD bărbatul a murit.

Polițiștii l-au identificat pe bărbat și au stabilit că acesta avea 60 de ani și era dintr-o localitate din județul Maramureș. Oamenii legii au deschis dosar de moarte suspectă și îi vor audia pe locuitorii din zona pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

De asemenea, polițiștii vor să vadă dacă bărbatul nu cumva a fugit sau a fost externat luni dimineața dintr-un spital pentru că prezenta o branulă pe unul dintre brațe.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv