Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Bătrână din Covasna, acuzată de omor. Și-a îngropat strănepotul în curte

Un incident incredibil s-a petrecut zilele trecute în localitatea Căpeni, din județul Covasna.

Mikeș Judit Renata Erdely, o femeie în vârstă de 81 de ani, are dosar penal pentru omor, după ce și-a îngropat strănepotul în curte.

Tragedia s-a petrecut pe 21 ianuarie, când nepoata Renatei, o tânără de 26 de ani, a născut acasă un băiat. Fără ca proaspăta mămică să știe, Renata a luat fătul și, cu ajutorul fiicei sale, l-a îngropat în curte.

În cursul zilei de joi, pe 25 ianuarie, Renata a mers la medicul de familie și a povestit cu seninătate întreaga dramă. Imediat, medicul de familie a anunțat poliția, iar procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna au deschis dosar penal pentru omor.

Din păcate, trupul neînsuflețit al fătului nu a mai fost găsit. Se merge pe ideea conform căreia bebelușul a fost mâncat de animalele din curte pentru că pământul era înghețat, astfel că bătrâna nu a putut să-l îngroape foarte adânc.

Problema este că atât Renata, străbunica bebelușului, cât și fiica ei, bunica bebelușului, sunt cunoscute cu probleme psihice, astfel că este posibil să nu existe o condamnare la închisoare în acest dosar.

Bătrâna a fost internată deja la Spitalul de Psihiatrie din Sfântu Gheorghe.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv