Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea privind carantinarea și izolarea intră la vot final în Senat / Cazanciuc: „Vom face plen în fiecare zi, începând de sâmbătă” / „E nevoie de mai multe modificări” / JUSTIȚIE: Alina Bica și Ioan Bene au fost prinși în Italia / Amândoi sunt condamnați și vor fi aduși în țară pentru a fi încarcerați / EXTERNE: Grecia testează toți turiștii / 

Breaking News:
 

Copil de 11 ani, lovit pe trecerea de pietoni în București. Șoferul, aproape să fie linșat de martori

Un grav accident de circulație s-a produs miercuri dimineața pe Strada Sisești din București.

sursa foto romaniatv.net

Un copil de 11 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni. Copilul se afla pe o bicicletă. El a încercat să traverseze strada pe bicicleta, deși în asemenea cazuri ar fi trebuit să coboare de pe bicicletă și să se asigure în momentul traversării.

Surprins, șoferul unui taxi nu l-a observat pe micuț și l-a lovit în plin. Bărbatul a coborât din mașină și a vrut să vadă în ce stare se află copilul.

În acel moment, mai mulți martori au început să-l înjure și au sărit să-l bată. Disperat, șoferul taxiului s-a urcat în mașină și a fugit de la locul accidentului, însă nu înainte de a suna la numărul unic de urgență 112 și să anunțe întreaga grozăvie.

Ulterior, șoferul a revenit la locul accidentului, însă nu înainte de a se asigura că și poliția a ajuns la fața locului și îl va proteja de martori.

Copilul a fost transportat la spital în stare stabilă.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv