Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Doi polițiști din București au ajuns la spital după ce au tamponat o mașină

Un grav accident de circulație s-a produs, în noaptea de duminică spre luni, pe o șosea din Sectorul 5 al Capitalei.

sursa foto romaniatv.net

O mașină a poliției a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului și a lovit în plin un autoturism care circula regulamentar.

Culmea, în urma impactului au fost răniți cei doi agenți care se aflau în mașina poliției. Celălalt autoturism era condus de un bărbat care se afla în mașină împreună cu cei trei copii ai săi. Bărbatul și copiii săi au scăpat teferi din acest accident.

Martorii susțin că mașina de poliție a depășit o coloană oprită la semafor și a intrat în intersecție fără să aibă semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

De cealaltă parte, agenții susțin că aveau semnalele luminoase aprinse, dar șoferul din celălalt autoturism nu a fost atent.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv