Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ:  Liderii Coaliției PNL-PSD-UDMR se întâlnesc din nou, după două săptămâni de la ultima ședință / Rotativa la guvernare, remanierea unor miniștri și rectificarea bugetară / 

Breaking News:

Două accidente grave produse din cauza neadaptării vitezei la condițiile de trafic

Reprezentanții Departamentului pentru Situații de Urgență anunță că, miercuri dimineața, s-au produs cel puțin două accidente grave din cauza neadaptării vitezei la condițiile de trafic.

sursa foto romaniatv.net

Unul dintre accidente s-a produs în localitatea Crângu din județul Teleorman. Două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar șapte persoane au ajuns de urgență la spital.

Autoritățile locale au intervenit cu patru ambulanțe și au preluat pe rând trei femei, trei bărbați și un bebeluș. Toate victimele prezentau traumatisme toracice și la nivelul membrelor.

Un alt accident grav s-a produs în comuna Berceni de la marginea Capitalei. Un șofer a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a plonjat în Lacul Vadu Moșu.

Reprezentanții ISU București-Ilfov l-au scos cu dificultate pe bărbat din apa înghețată. O femeie care se află în mașină a reușit să se autoevacueze cu tot cu bebelușul pe care îl avea în brațe.

17 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv