Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Cod Galben de ploi torențiale în aproape toată țara  / POLITICĂ: Ședință de Guvern, pentru aprobarea rectificării bugetare / Fonduri suplimentare pentru SRI, SIE și SP / Pensiile vor fi majorate cu 14% / POLITICĂ: Guvernul Orban prelungește până la mijlocul lui septembrie starea de alertă /

 

Breaking News:
 

Două persoane, înjunghiate într-un apartament din București

Un incident incredibil s-a petrecut, miercuri seara, într-un apartament din Sectorul 6 al Capitalei.

Un bărbat a sunat de urgență la numărul unic 112 și a solicitat intervenția autorităților locale. Imediat și-au făcut apariția la fața locului un echipaj de poliție și o ambulanță.

Oamenii legii au avut parte de imagini de coșmar când au deschis ușa apartamentului indicat. Trei persoane stăteau întinse într-o baltă de sânge.

Au fost descoperiți la fața locului un bărbat de 40 de ani, o femeie de 40 de ani și un alt bărbat de 30 de ani. Din primele informații se pare că bărbatul de 40 de ani a înjunghiat celelalte două persoane, iar apoi s-a automutilat și a sunat la 112.

Victimele au fost transportate în stare gravă la spital. Femeia este în comă, fiind înjunghiată de mai multe ori. Bărbatul de 30 ani a fost înjunghiat în abdomen, iar bărbatul de 40 de ani s-a tăiat la nivelul membrelor inferioare și superioare.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat la fața locului. Oamenii legii nu exclud posibilitatea ca bărbatul de 40 de ani să-și fi surprins consoarta în pat cu bărbatul de 30 de ani. A încercat să-i ucidă, iar apoi să se sinucidă.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv