Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

Două tinere s-au înecat în Dunăre la Brăila

Autoritățile din Brăila sunt în alertă maximă, după ce două tinere s-au înecat în Dunăre în dreptul zonei cunoscute drept Plaja Lipovenească.

sursa foto obiectivbr.ro

Incidentul s-a petrecut marți după-amiaza, însă până la această oră trupurile celor două fete nu au fost descoperite. Conform obiectivbr.ro, este vorba de o fată de 16 ani și de o fată de 19 ani, ambele din municipiul Brăila.

Cele două participau la o petrecere pe plajă, alături de alți tineri, în momentul în care apropiații fetelor au remarcat dispariția celor două.

S-a sunat la numărul unic de urgență 112, iar toată seara echipaje de la ISU Brăila și ISU Constanța le-au căutat pe cele două fete, dar fără succes.

Pe parcursul nopții, căutările au fost întrerupte din cauza întunericului. Căutările au fost reluate miercuri dimineața, dar până acum tot fără succes.

Sursa amintită precizează că în ajutorul echipajelor de la ISU Brăila și ISU Constanța au venit și doi scafandri specializați de la Constanța.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv