Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Secretarul de stat Despescu a detașat polițiști și jandarmi în control pe litoral și la munte / ANM: Caniculă, disconfort termic dar și ploi torențiale, până luni / 

Breaking News:
 

După incendiu: Armata de polițiști locali a lui Firea verifică restaurantele și cluburile din Centrul Istoric

Poliţia Locală a municipiului București, aflată în subordinea primarului general Gabriela Firea, se înghesuie duminică, după incendiul din Centrul Istoric, să “reverifice” autorizaţiile de funcţionare ale cluburilor şi restaurantelor din zonă.

Iată precizările, în comunicatul transmis redacției:

“Direcţia Generală Poliţie Locală şi Control (DGPLC) a declanşat duminică o amplă acţiune de reverificare a cluburilor şi restaurantelor din zonă, împreună cu echipe ale Inspectoratului de Stat în Construcţii şi ale societăţilor Apa Nova, Enel şi Distrigaz. Aceştia vor verifica autorizaţiile de funcţionare şi de construire, inclusiv modalitatea de realizare a branşamentelor la reţelele de utilităţi.

Precizăm că astfel de controale au loc periodic în Capitală, inclusiv în Centrul Istoric. Toate neregulile constatate au fost sancţionate sau, după caz, sesizate la Parchet. Reprezentanţii Poliţiei Locale au depus aproape 250 de plângeri la Parchet în ultimii ani, pentru nerespectarea autorizaţiei de funcţionare sau executarea de lucrări fără autorizaţie în Centrul Istoric.

Primăria menţionează că 40 de angajaţi ai Direcţiei Generale Poliţia Locală şi Control au intervenit în această dimineaţă, alături de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, eliberând zona şi facilitând intervenţia.

“Angajaţii au împrejmuit şi monitorizat zona afectata de incendiu. La intervenţii au mai participat 38 de persoane de la Administraţia Clădirilor cu Risc Seismic şi Compania Municipală Consolidări.

Personalul Direcţiei Generale de Asistenţă a Municipiului Bucureşti a pus la dispoziţia celor 17 persoane ceai şi pături”, a precizat aceeaşi sursă.

 
23 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv