Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

Incendiu puternic la o fabrică din Ialomița. Pompierii luptă de mai bine de șapte ore cu flăcările

Un incendiu violent s-a produs în noaptea de joi spre vineri la o fabrică de reciclare a maselor plastice.

Incendiul s-a produs în localitatea Fierbinți-Târg, din județul Ialomița, și a făcut scrum trei dintre cele patru hale existente, flăcările cuprinzând o suprafață de peste 3.000 de metri pătrați.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița au precizat că incendiul a fost reclamat după miezul nopții la numărul unic de urgență 112.

S-a intervenit cu echipaje din Ialomița, Ilfov și București, însă până la această oră incendiul nu a fost lichidat. Totuși, pompierii au reușit să izoleze focul și se lucrează la lichidarea lui.

Din fericire, pompierii au reușit să facă în așa fel încât focul să nu afecteze casele situate în apropierea fabricii. Nu au existat victime. Erau 10 muncitori în fabrică la momentul producerii incendiului și toți au reușit să se autoevacueze.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv