Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Avocatul Poporului a atacat la CCR noua lege a carantinei și izolării / ANM: Cod Galben de caniculă și vânt în sudul și estul țării, până duminică / 

 

Breaking News:
 

Liberalii vor demisia șefilor Jandarmeriei Române

Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal, a anunțat, joi, că reprezentanții PNL vor întreprinde demersurile necesare pentru a obține demisia șefilor Jandarmeriei Române.

sursă foto: Hotnews

Decizia vine după incidentele produse miercuri seara în Piața Victoriei, când jandarmii au intervenit în forță și au ridicat mai mulți protestatari pe care i-au dus la secție și i-au amendat.

“Cerem demisia imediată a celor care au pus aseară forțele de ordine în dispozitivul de atac împreună cu cea a analfabeților funcționali din guvernul României care au autorizat aceste acțiuni în forță. Toți cei care, în mod direct sau indirect, au luat parte la abuzuri sau au săvârșit fapte de violență împotriva persoanelor care protestau pașnic aseară în Piața Victoriei trebuie să răspundă în fața Legii. Alături de mulți colegi liberali, am asistat aseară în Piața Victoriei din București la scene de violență cu o brutalitate excesivă din partea forțelor de ordine împotriva manifestanților care protestau contra guvernului de marionete al lui Dragnea și Tăriceanu”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.

Dancă a ținut să transmită un mesaj special către parlamentarii puterii avertizându-i că “trebuie să înceteze cu acțiunile iresponsabile de folosire abuzivă a forței împotriva unor manifestanți pașnici cu scopul deliberat de provocare a unor confruntări sociale. Nu este prima dată în cele aproape trei decenii de la Revoluția din 1989 când românii ies în stradă, protestează, iau atitudine și apără democrația împotriva acțiunilor totalitare bolșevice ale neo-comuniștilor de ieri și de azi din PSD.

Sunt convins că dispozitivul forțelor de ordine pregătit de marionetele lui Dragnea și Tăriceanu pentru înăbușirea protestelor democratice prin escaladarea violențelor este o ultimă răbufnire a unui regim politic retrograd anti-democratic care își trăiește ultimele clipe. Acum ori niciodată, acești politicieni certați cu legea trebuie să înțeleagă că votul primit de la români nu le permite să facă orice, să calce în picioare tot ce înseamnă principii și valori democratice pentru a scăpa de dosarele lor penale”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv