Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea privind carantinarea și izolarea intră sâmbătă la vot final / Cazanciuc: „E nevoie de mai multe modificări” / JUSTIȚIE: Magistrații CAB au respins definitiv contestațiile lui Gabriel Oprea / El va fi judecat pentru ucidere din culpă / EXTERNE: Grecia testează toți turiștii / Olanda impune carantinarea românilor /

Breaking News:
 

O adolescentă din Dâmbovița a murit după ce a căzut de pe un stâlp de înaltă tensiune

Un incident incredibil s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri în comuna Hulubești din județul Dâmbovița.

O adolescentă de numai 14 ani a murit după ce a căzut de pe un stâlp de înaltă tensiune. Ce căuta ea pe acel stâlp și de ce era acolo la ora 03.30 dimineața nu se știe cu exactitate.

Conform incomod-media.ro, fata și-a așteptat mama să vină de la muncă, iar apoi i-a solicitat acesteia să o lase afară să se mai joace cu alți copii din localitate.

La un moment dat, însă, tânăra s-a urcat, nu se știe cu ce scop, pe un stâlp de înaltă tensiune. S-a dezechilibrat și a căzut în gol de la o înălțime de circa șapte metri.

Deși mama ei a sunat de urgență la numărul unic 112, tânăra nu a mai putut fi salvată. Polițiștii au demarat o anchetă și au deschis dosar pentru moarte suspectă.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv