Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 47,2% din voturi (exit-poll) / Gabriela Firea a obținut numai 39% din voturi /

Breaking News:
 

O nouă tentativă de jaf armat la o bancă din Cluj

Autoritățile din municipiul Cluj sunt în alertă maximă, după ce joi la prânz a avut loc o tentativă de jaf armat la sediul unei bănci.

sursa foto ziardecluj.ro

Un bărbat cu cagulă și înarmat cu un cuțit a pătruns în sediul CEC Bank din cartierul Mărăști și a cerut angajatelor băncii o sumă de bani.

Conform ziardecluj.ro, imediat după ce și-a dat seama că este filmat și că una dintre angajate a apăsat butonul de panică, atacatorul s-a speriat și a luat-o la fugă fără să fure ceva.

Este a doua oară când este atacat sediul unei bănci din Cluj în această săptămână. În cursul zilei de luni, un bărbat cu cagulă și înarmat cu un cuțit a pătruns în sediul Băncii Transilvania din zona Dâmbul Rotund.

Atacatorul i-a amenințat pe angajații băncii și a fugit cu aproximativ 20.000 de lei. Bărbatul respectiv nu a fost prins până acum, astfel că oamenii legii caută să stabilească dacă este vorba despre același atacator sau dacă există vreo legătură între cele două atacuri.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv