Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Ofițer DGA, găsit mort în propria locuință

Un ofițer de la Direcția Generală Anticorupție a fost găsit mort, joi dimineața, în propria locuință din București.

Trupul neînsuflețit a fost găsit de fiica sa, de doar 11 ani, care a alertat vecinii, iar aceștia au sunat de urgență la numărul unic 112.

Însă medicii ajunși la fața locului au încercat să-l resusciteze pe bărbatul de 38 de ani, dar nu au mai putut decât să constate decesul.

Polițiștii au demarat o anchetă și s-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă. Nu au fost găsite urme de violență pe trupul ofițerului, însă acesta nici nu era cunoscut cu antecedente medicale. Se așteaptă ca rezultatul autopsiei să facă lumină în acest caz.

Colegii săi susțin că ofițerul avea rezultate foarte bune la muncă și a lucrat pentru DGA încă de la înființarea acestei instituții.

În urma ofițerului rămân o soție îndoliată și trei copii.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv