Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Peste 1.000 de produse contrafăcute, descoperite la PTF Giurgiu

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit peste 1.000 articole de încălțăminte, încălţăminte și parfumuri, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, pe care şoferii a trei mijloace de transport internaţional au încercat să le introducă ilegal în țară.

În ultimele 48 de ore, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au desfăşurat acțiuni specifice pe linia combaterii traficului cu produse contrafăcute.

Astfel, au fost selectate pentru control mai multe mijloace de transport aparținând unor firme de transport internațional.

Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra a trei autocare, polițiștii de frontieră au descoperit, în calele acestora, cantitatea totală de 1.057 articole de încălţăminte, încălţăminte și parfumuri, bunuri inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări, s-a stabilit că posesorii bunurilor sunt şoferii autocarelor, cetățeni turci, cu vârste cuprinse între 29 si 52 de ani. Aceştia au declarat că au cumpărat bunurile din diverse bazare din Turcia, cu scopul de a le comercializa și nu dețineau documente de proveniență sau certificate de calitate pentru acestea.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 123.300 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marca înregistrată pentru produse identice ori similare”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 90, alin.1, lit b din Legea 84/1998, cu modificările şi completările ulterioare.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv