Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Pictor din Vrancea, găsit spânzurat în pădure

Alertă maximă, miercuri după-amiaza, în județul Vrancea, după ce a fost găsit într-o pădure trupul neînsuflețit al unui pictor.

Localnicii care au făcut teribila descoperire au sunat de urgență la numărul unic 112. Polițiștii au identificat victima drept Iulian M., de 28 de ani, din comuna Mera.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă, însă primul scenariu indică o eventuală sinucidere. Totuși, apropiații nu-și explică gestul și susțin că nu existau motive pentru ca tânărul să se spânzure, în condițiile în care provenea dintr-o familie bună, era apreciat ca pictor și nu părea să aibă probleme.

Absolvent al Liceului de Arte din Focșani, Iulian M. a devenit celebru în comunitatea locală după ce a pictat mai multe troițe, iar operele sale au fost extrem de apreciate.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv