Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Cherecheș a fost capturat de polițiștii din Germania, la Augsburg / El se află în arest și urmează să fie extrădat / ACTUALITATE: Iohannis pleacă în Dubai de Ziua Națională a României; a devansat recepția de la Cotroceni / POLITICĂ: Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor / POLITICĂ: Senatul a votat ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu, la solicitarea DNA în dosarul vaccinurilor / 

Breaking News:

Poliţistul lovit cu sabia la Rădăuţi rămâne în stare critică

Reprezentanţii Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi au dat publicităţii, vineri, ultimele informaţii despre starea de sănătate a poliţistului Dan Ciprian Sfichi.

Acesta a fost tăiat cu o sabie de un interlop în urma unor percheziţii efectuate marţi la o locaţie din municipiul Rădăuţi.

Sfichi (35 de ani) a fost şeful de echipă care a spart uşa casei lui Alexandru Huţuleac, iar acesta din urmă i-a atacat pe cei opt membri ai echipajului de poliţie cu o sabie. Din păcate, deşi o avea la el, Sfichi nu purta casca de protecţie şi a suferit tăieturi extrem de grave la nivelul capului.

Vineri, medicii de la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi au anunţat că starea de sănătate a lui Sfichi rămâne critică.

“Pacientul se află în continuare la Terapie Intensivă, unde este ţinut în comă indusă. Prognosticul este rezervat. Pacientul este stabil, intubat, ventilat. Rămâne în aceeaşi stare critică. Nu a apărut nicio modificare nici în bine, nici în rău. El este stabil hemodinamic şi este susţinut de aparate”, a fost mesajul transmis de unul dintre medicii care se ocupă de poliţistul sucevean.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv