Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Secretarul de stat Despescu a detașat polițiști și jandarmi în control pe litoral și la munte / ANM: Caniculă, disconfort termic dar și ploi torențiale, până luni / 

Breaking News:
 

Primăria Capitalei mută 17 persoane din imobilul afectat de incediu

Primăria Capitalei a început duminică la prânz operațiunile de mutare a 17 persoane din imobilul afectat de incediul care a mistuit podul folosit ca spațiu de depozitare într-o clădire din Centrul Istoric.

Primăria Capitalei (foto: Jan-Mihai Pâlșu)

„Primăria Municipiului Bucureşti a început procedurile de relocare a 17 persoane, după incendiul care a avut loc în această dimineaţă pe Strada Smârdan, pentru a fi cazaţi în locuinţele de necesitate din Bd. Naţiunilor Unite, întrucât locuinţele lor au fost afectate de intervenţiile asupra incendiului. Este vorba despre 5 familii care locuiau în blocul vecin celui afectat de incendiu, şi care momentan este deconectat de la utilităţi. Blocul este una dintre cladirile unde Primăria Capitalei desfăşoară, prin Compania Municipală Consolidări, lucrări de punere în siguranţă si consolidare”, precizează Primăria Capitalei.

Personalul Direcţiei Generale de Asistenţă a Municipiului Bucureşti a pus la dispoziţia celor 17 persoane ceai şi pături.

La un pas de un nou “Colectiv”: Incendiu în zona cluburilor din Centrul Istoric
7 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv