Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea privind carantinarea și izolarea intră la vot final în Senat / Cazanciuc: „Vom face plen în fiecare zi, începând de sâmbătă” / „E nevoie de mai multe modificări” / JUSTIȚIE: Alina Bica și Ioan Bene au fost prinși în Italia / Amândoi sunt condamnați și vor fi aduși în țară pentru a fi încarcerați / EXTERNE: Grecia testează toți turiștii / 

Breaking News:
 

Spațiul aerian al României trece de sub stăpânirea britanică sub cea canadiană

Aflată în imposibilitatea de a-și asigura misiunile de poliție aeriană, după ce toate avioanele MIG au fost oprite la sol, România a apelat la serviciile britanice pentru această operațiune.

Astfel, în ultimele săptămâni, poliția aeriană s-a efectuat deasupra României cu ajutorul militarilor britanici aflați la Baza Mihail Kogălniceanu și care, grație avioanelor Typhoon masate în zonă, au interceptat numeroase amenințări provenite dinspre Rusia.

Totuși, misiunea britanicilor la Constanța s-a încheiat, iar începând de miercuri, oficial, România este la mâna Canadei.

135 de militari canadieni au pus stăpânire pe baza de la Mihail Kogălniceanu și, grație celor cinci aeronave Hornet masate în zonă, vor prelua misiunile de poliție aeriană.

Evenimentul a fost marcat printr-o ceremonie organizată miercuri, chiar la fața locului, și la care au participat ambasadorul Marii Britanii în România, Andrew Noble, ambasadorul Canadei în România, Kevin Hamilton, și Viorel Pană, general de flotilă aeriană și șeful Statului Major al Forțelor Aeriene din România.

37 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv