Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Străinii nu vor să oprească prea mult în halta România

Un raport dat publicității de specialiștii de la Institutul Național de Statistică arată că străinii care intră în țara noastra nu vor să piardă prea mult timp în România.

Peste 5,1 milioane de străini au intrat în România în primele șase luni ale anului, dar majoritatea covârșitoare a celor care au intrat în România au avut interes personal, nu au vrut neapărat să se familiarizeze cu oamenii, locurile și obiceiurile de pe aici.

Vorbim în special de turiști care vin în România pentru a participa la conferințe, cursuri, târguri sau expoziții, dar și de imigranți care se opresc în România doar cât să-și pregătească asaltul asupra țărilor bogate din vestul Europei.

Specialiștii susțin că România suferă în special din cauza infrastructurii, a promovării precare pe plan extern și a calității serviciilor hoteliere oferite.

Pe de altă parte, specialiștii susțin și că România suferă la nivel de încasări din cauza faptului că suntem înconjurați de vecini săraci.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv