Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Avocatul Poporului a atacat la CCR noua lege a carantinei și izolării / ANM: Cod Galben de caniculă și vânt în sudul și estul țării, până duminică / 

 

Breaking News:
 

Un balcon s-a prăbușit în Centrul Vechi din București. Nu s-au înregistrat victime

Un incident deosebit de grav s-a petrecut vineri în Centrul Vechi din București.

sursa foto romaniatv.net

Bucăți dintr-un balcon de la o clădire situată pe Strada Șelari s-au prăbușit pe două autoturisme parcate în zona respectivă.

Din fericire nu s-au înregistrat victime omenești, dar pagubele materiale sunt însemnate. Proprietarii celor două autoturisme au depus plângeri la poliție, astfel că s-a demarat o anchetă.

Clădirea respectivă este proprietate privată, dar situația este mai încurcată decât se aștepta cineva. Conform unor locatari din blocul respectiv, au mai fost amendați pentru un asemenea incident, dar nu pot face nimic atâta timp cât Ministerul Culturii nu le eliberează aviz pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare.

De asemenea, conform romaniatv.net, locatarii dau vina pe schimbarea legislației de după tragedia din Club Colectiv. Proprietarii teraselor de la parter au obținut schimbarea categoriei clădirii din gradul de risc I în gradul de risc II, caz în care Primăria Capitalei nu mai poate interveni pentru locatari.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv