Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 47,2% din voturi (exit-poll) / Gabriela Firea a obținut numai 39% din voturi /

Breaking News:
 

Un bărbat de 31 de ani, audiat în legătură cu atacul asupra unui angajat ISU din Cluj

Un incident mai rar întâlnit s-a produs săptămâna trecută în municipiul Cluj.

Un angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență a suferit răni și a fost internat la spital, după ce o bombă artizanală a explodat lângă mașina sa.

Joi dimineața, bărbatul tocmai terminase tura de lucru și s-a îndreptat către mașina personală pentru a pleca acasă. A observat o cutie suspectă, a vrut să o verifice singur, iar cutia a explodat.

Conform actualdecluj.ro, victima a fost transportată de colegii săi la spital. Ulterior, autoritățile locale au dat publicității imagini surprinse de pe camerele de supraveghere din zonă, fiind prezentat un posibil suspect.

Bărbatul căutat s-a predat luni după-amiaza forțelor de ordine. Acesta are 31 de ani și locuiește în cartierul Mănăștur. El recunoaște că a confecționat bomba artizanală, dar susține că acțiunea sa nu a fost îndreptată împotriva angajatului ISU.

Ancheta continuă, iar atacatorul va mai fi audiat. Anchetatorii vor să verifice dacă acesta are discernământ. S-a deschis dosar penal pentru tentativă de omor.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv