Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Un bebeluș de trei luni, din Argeș, a murit pentru că mama lui nu a avut telefon să sune la 112

Un caz incredibil s-a petrecut sâmbătă în localitatea Titești, din județul Argeș.

sursa foto napocafm.ro

O fată de numai 16 ani și-a pierdut fiul de 3 luni, după ce acesta s-a înecat cu propria vomă. Fata a observat că băiatul ei nu mai respiră, dar nu a avut telefon mobil cu care să sune la numărul unic de urgență 112.

A trebuit să meargă la un vecin, care a urcat cu telefonul pe un deal, pentru a prinde semnal și a sunat la Serviciul Județean de Ambulanță.

Conform ziarulargesenilor.ro, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva bebelușul. Trupul neînsuflețit a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală pentru realizarea autopsiei.

Fata de 16 ani locuia cu copilul ei și cu sora ei de 14 ani într-un adăpost pentru persoane nevoiașe, tatăl celor două fete fiind plecat la muncă în străinătate.

15 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv