Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Guvernul depune lui la Parlament, pentru angajarea răspunderii, proiectul de alegerere a primarilor în două tururi / 

Breaking News:
 

Un om al străzii a lăsat două familii de bucureșteni pe drumuri

Două familii de bucureșteni au rămas pe drumuri, după ce vila în care locuiau le-a luat foc în noaptea de duminică spre luni.

O bătrână a auzit bubuituri și a ieșit pe balconul din spate pentru a vedea ce se petrece. A crezut că sunt artificii, dar a observat cum ardea chiar casa în care locuia.

Și-a trezit fiica și nepoata și au ieșit în grabă. Au sunat la numărul unic de urgență 112, solicitând intervenția pompierilor. Aceștia s-au luptat în jur de două ore cu flăcările până au reușit să lichideze incendiul.

Din păcate, pagubele sunt însemnate, fiica bătrânei care a descoperit incendiul susținând că a rămas doar cu hainele de pe ea, după 25 de ani de muncă.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce a dus la producerea incendiului. Din primele informații reiese că acesta s-a produs din cauza unui om al străzii, care stătea în zona din spatele vilei și și-a făcut un foc pentru a se încălzi. A făcut însă focul mult prea aproape de vila respectivă, astfel că aceasta s-a aprins de la scântei.

4 Shares