Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Un urs a pătruns în curtea Colegiului Național Octavian Goga din Miercurea Ciuc

Problema urșilor pare scăpată de sub control în România.

Marți dimineața, un urs a ajuns până în curtea Colegiului Național Octavian Goga, din Miercurea Ciuc.

Inițial, ursul a pătruns într-o gospodărie de pe Strada Arsenalului. Oamenii din zonă au reușit să-l alunge, însă nu înainte ca ursul să rupă mai multe garduri.

Ulterior, ursul a ajuns în curtea Colegiului Național Octavian Goga, iar angajații de aici au sunat de urgență la numărul unic 112.

A intervenit un echipaj de la Detașamentul 1 mobil de jandarmi din Miercurea Ciuc, însă jandarmii nu au reușit să captureze ursul care a dispărut.

Jandarmii vor patrula în continuare prin zona colegiului, considerându-se că ursul este în perimetrul respectiv. Oamenii legii recomandă localnicilor să nu se aventureze prin zona respectivă mai ales în condițiile în care ursul a dat semne de agresivitate.

12 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv