Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

UPDATE! Lista victimelor din Club Colectiv

Institutul Medico-Legal (IML) a făcut publică lista victimelor care au murit în incendiul din Club Colectiv şi au fost identificate de legişti.

lumanari 5

UPDATE ora 17.30: A mai murit un rănit, astfel că numărul victimelor a ajuns la 30. Este vorba despre Alexandra Matache, de 27 de ani, internată la Spitalul Bagdasar-Arseni.

UPDATE ora 14.00: Peste 10.000 de tineri participă la un marş al tăcerii între Piaţa Universităţii şi Club Colectiv, unde alţi circa 3.000 de oameni au venit în pelerinaj să aducă flori şi candele. Un covor de lumânări s-a aşternut la Poarta Iadului – uşa pe care tinerii din club nu au reuşit să iasă şi au ars de vii.

UPDATE ora 11.40: Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu: “80-90 dintre victimele spitalizate sunt în stare gravă sau critică”.

UPDATE 1 nov. ora 11.30: Raed Arafat: “Din păcate, ne aşteptăm să fie mult mai multe victime, deoarece arsurile de pe corp sunt asociate de arsurile de căi respratorii şi intoxicaţii cu fum”.

UPDATE 1 nov. ora 11.10: În această dimineaţă au murit două tinere la spitalele Bagdasar-Arseni şi de Arşi, astfel că numărul victimelor a ajuns la 29.

UPDATE 1 noiembrie ora 10.30: Au fost identificaţi şi ceilalţi 4 decedaţi, după unele semnalmente date legiştilor de către familiile victimelor. Modificările suferite de cadavre în urma arsurilor puternice îi făceau de nerecunoscut.  Între victime se află şi un minor de 15 ani, a precizat Abdo Salem, şeful Departamentului de Medicină Legală Clinică din cadrul INML.

Pe listă apar numai 23 de nume din totalul celor 27, deoarece 4 victime care au decedat în urma incendiului de la Colectiv nu au putut fi identificate.

Doi dintre cei care au pierit în flăcări sunt Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru, chitariştii trupei “Goodbye To Gravity” (GTG).

lista morti club colectiv

lumanari 4

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv