Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

19 români pe tabloul principal al turneului de tenis de la Brașov

Săptămâna aceasta, unul dintre cele mai tari turnee de tenis este găzduit de Tenis Club Olimpia din Brașov.

Italianul Dante Gennaro este principalul favorit al turneului de la Brasov. El da piept, in primul tur, cu Calin Manda

Vorbim despre un turneu ITF masculin dotat cu premii în valoare de 15.000 de dolari și care practic dă continuitate jucătorilor care au evoluat deja în turneele de la Pitești, Curtea de Argeș sau Chitila.

De această dată, însă, ponderea jucătorilor străini de pe tabloul principal este ceva mai mare. Asta și pentru că la Brașov condițiile de joc sunt mult mai bune, turneele de până acum fiind dominate de căldura insuportabilă.

Dacă la Pitești, Curtea de Argeș sau Chitila am avut de fiecare dată peste 20 de români prezenți pe tabloul principal, acum sunt doar 19, iar lista este deschisă abia de Bogdan Apostol, al treilea favorit al competiției.

În schimb, sunt prezenți jucători din Italia, Argentina, Ucraina, Elveția, Rusia, Suedia, Germania sau Belgia.

Sorți au decis luni să avem dueluri tari încă din 16-imi. Astfel, Vlad Dancu, finalist săptămâna trecută la Chitila, îl înfruntă pe italianul Marco Miceli, Nicolae Frunză, favoritul 8, dă piept cu neamțul Lucas Gerch, iar într-un duel 100% argentinian, Franco Egea, favorit 2, îl va înfrunta pe Gabriel Alejandro Hidalgo, jucător ajuns pe tabloul principal din postura de lucky-looser.

În mod sigur vom avea mai mulți români calificați în optimi, în condițiile în care în primul tur se joacă Edris Fetisleam – Dan Alexandru Tomescu, Gabi Boitan – Petru Alexandru Luncanu, Vladislav Melnic – Vlad Dumitru și Daniel Cozma – Vasile Antonescu.

Șapte jucători străini sunt pe tabloul principal al turneului de dublu, principalii favoriți fiind tocmai cei doi argentinieni care se înfruntă în meci direct în primul tur de simplu, Egea și Hidalgo.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv