Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

27 de goluri în meciurile de miercuri seara, din grupele UCL

Etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor la fotbal s-a încheiat, miercuri seara, cu 27 de goluri marcate în opt meciuri.

bayern

Performera serii a fost Bayern Munchen, supercampioana Germaniei reuşind să facă spectacol în confruntarea cu Arsenal Londra.

Bavarezii şi-au luat revanşa după înfrângerea cu 0-2 din tur şi au câştigat acasă cu 5-1. Robert Lewandowski a deschis scorul, cu al 14-lea gol reuşit în ultimele 10 meciuri oficiale. Thomas Muller şi-a trecut în cont o dublă, David Alaba a marcat cu un şut fenomenal de la 25 de metri, iar Arjen Robben a devenit cel mai rapid marcator din istoria lui Bayern, din postura de rezervă. Intrat pe teren în minutul 54, în locul lui Kingsley Coman, Robben a avut nevoie de numai 37 de secunde pentru a-şi trece numele pe lista marcatorilor.

Olivier Giroud a înscris golul de onoare al oaspeţilor cu o execuţie spectaculoasă pe spate.

Bayern Munchen este ca şi calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor, nemţii împărţind poziţia de lider în Grupa F cu Olympiakos Pireu, formaţie care a trecut, cu 2-1, de Dinamo Zagreb.

Se îndreaptă fără probleme spre optimile Ligii Campionilor şi FC Barcelona, 3-0 cu BATE Borisov, FC Porto, 3-1 la Maccabi Tel Aviv, sau Zenit St. Petersburg, 2-0 la Olympique Lyon.

În celelalte meciuri ale serii, AS Roma a trecut, cu 3-2, de Bayer Leverkusen, iar Chelsea Londra s-a impus greu, 2-1, în confruntarea cu Dinamo Kiev, în timp ce Gent a produs surpriza, 1-0 cu Valencia.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv