Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Florin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului după ce PNL a decis să-l dea afară/ Alina Gorghiu preia interimarul în perioada vacanței parlamentare / Ministrul Energiei, Virgil Popescu, este supus votului Camerei Deputaților la moțiunea simplă /

Breaking News:

Accidentată la spate, Halep a ieșit repede de la Wuhan

Simona Halep, principala favorită a turneului feminin de tenis de la Wuhan (China), a părăsit încă din turul al doilea competiția dotată cu premii în valoare de peste 2,7 milioane de dolari.

Sportiva noastră a cedat clar, scor 0-6, 5-7, în confruntarea cu Dominika Cibulkova, din Slovacia, într-un meci în care Simona nu a contat decât în setul al doilea.

Românca a solicitat intervenția medicului spre finalul primului set și a primit o pastilă antiinflamatoare care i-a permis să-și ridice puțin nivelul jocului, dar nu suficient de mult încât să-i pună probleme reale slovacei.

Simona rămâne cu 60 de puncte WTA și 14.745 de dolari, însă eșecul de la Wuhan nu reprezintă o pierdere atât de mare în condițiile în care românca a fost eliminată și anul trecut în turul al doilea.

În 2017, Simona a fost favorită 2 la Wuhan și a cedat clar, 2-6, 1-6, în confruntarea cu Daria Kasatkina.

Mai îngrijorătoare este situația medicală a Simonei care mai are programate două competiții până la Turneul Campioanelor, turneul de la Singapore ce încheie actualul sezon.

10 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv