Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Adrian Mutu, 14 luni de închisoare cu suspendare

Magistraţii de la tribunalul din Firenze au anunţat luni că l-au condamnat la 14 luni de închisoare, cu suspendare, pe fotbalistul român Adrian Mutu.

mutu

Este vorba despre dosarul în care Mutu, fost atacant al echipei Fiorentina, a fost acuzat de vătămare corporală gravă. Concret, în 2010, Mutu l-a bătut pe chelnerul dintr-un celebru club de noapte din Firenze până l-a băgat în spital.

S-a spus la vremea respectivă că Mutu l-a lovit cu ranga în faţă pe chelnerul de origine kosovară producându-i o fractură de piramidă nazală.

În 2010, Mutu a anunţat, prin avocaţii săi din acea perioadă, Nino D’Avirro şi Michele Ducci, că a sărit la bătaie după ce chelnerul l-a ameninţat în mai multe rânduri spunându-i că va avea soarta unei femei românce ucise în Italia.

Ulterior, Mutu a vrut să cadă la pace cu chelnerul, dar kosovarul a refuzat banii fotbalistului. Mutu a jucat aproximativ cinci ani la Fiorentina, perioadă în care a marcat 70 de goluri în 143 de meciuri jucate.

Adrian Mutu a anunţat deja că va face recurs la această decizie. Românul, actualmente jucător în India, FC Pune City, susţine că în 2010 a făcut doar să se apere.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv