Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Anthony Joshua – Alexander Povetkin, meciul toamnei în box

Într-o perioadă în care categoria grea își caută noile vedete, după pasul în spate făcut de legendarii frați Klitschko, promotorul britanic Eddie Hearn a anunțat un meci de cinci stele care va avea loc în toamnă, pe Wembley.

Anthony Joshua, actualul deținător al centurilor WBA, IBF, IBO și WBO, va avea parte de provocarea vieții, el urmând să-și pună centurile în joc împotriva rusului Alexander Povetkin.

Confruntarea anului va avea loc pe 22 septembrie. În calitate de campion și având avantajul terenului propriu, Joshua pleacă favorit, mai ales că are un palmares imaculat, bifând 21 de victorii din 21 posibile și 20 de victorii obținute prin knock-out.

Totuși, Joshua nu a strălucit în confruntarea cu neozeelandezul Joseph Parker în martie, la Cardiff, bifând o victorie la puncte. Iar dacă un sportiv anume vrea să joace rolul de buturugă mică ce răstoarnă carul mare, atunci în mod sigur cel mai potrivit pentru rolul respectiv este rusul Povetkin, pugilist cu 34 de victorii și o singură înfrângere, deși mai mereu a plecat cu un handicap de înălțime față de adversarii săi.

Povetkin este cu 10 centimetri mai scund decât Joshua, dar a avut și 15 centimetri sub David Price și l-a făcut knock-out la Cardiff, în martie.

Povetkin a pierdut un singur meci, cu Vladimir Klitschko, în 2013, dar a bătut adversari tari precum Ruslan Chagaev, Marco Huck, Hasim Rahman, Manuel Charr sau chiar românul Cristian Ciocan.

Învingătorul s-ar putea bate în aprilie anul viitor, tot pe Wembley, cu Deontay Wilder, actualul deținător al centurii WBC, un pugilist cu 40 de victorii din 40 de meciuri și 39 de victorii obținute prin knock-out.

8 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv