Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Benny Adegbuyi s-a oprit în finala piramidei Glory de la Rotterdam

Sâmbătă seara, la Rotterdam, în Olanda, a avut loc cea mai tare gală de K1 a anului, respectiv gala Glory 62.

Gala din Olanda s-a remarcat în special grație faptului că a găzduit, pentru prima dată după mult timp, o piramidă de opt luptători aducându-i la start pe opt dintre cei mai buni ‘grei’ ai lumii.

Considerat principalul favorit al piramidei, românul Benny Adegbuyi a ajuns până în finală dar, în cele din urmă, a trebuit să se recunoască învins în fața marocanului Jamal Ben Saddik, al doilea favorit al competiției.

Din păcate, Benny a stat mult mai mult în ring în primele două meciuri, față de adversarul său din finală, iar acest lucru s-a resimțit din plin.

Benny l-a bătut la decizie pe polonezul Arkadiusz Wrzosek și l-a făcut knock-out în repriza a treia pe olandezul Jahfarr Wilnis. Meciul din semifinale a avut un scenariu aparte. Dacă nu reușea să-l facă knock-out pe Wilnis, Benny ar fi cedat foarte probabil la decizie, olandezul fiind în avantaj pe foile celor cinci arbitri-judecători.

Ben Saddik l-a bătut și el la decizie pe brazilianul Guto Inocente, dar l-a făcut knock-out încă din prima repriză pe australianul Junior Tafa, astfel că a stat cam cu șase minute mai puțin în ring față de Benny în primele două meciuri.

În finală, românul a intrat deja șchiopătând, dar diferența a fost făcută de loviturile de pumn devastatoare ale lui Ben Saddik. Marocanul are o stângă ucigătoare cu care poate demola pereți, iar Benny a simțit-o pe pielea lui.

Românul a rezistat mai puțin de două minute fiind obligat, în cele din urmă, să se recunoască învins.

Chiar și așa, pentru prima sa participare la o piramidă de 8, Benny a avut o prestație bună care s-ar fi putut transforma într-una foarte bună dacă, eventual, reușea să rezolve mai repede duelul din primul tur.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv