Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Campionatul Național de tenis se apropie de final. Să vedem cum stă situația în lupta pentru medalii

La București are loc, în această săptămână, Campionatul Național de tenis.

La AS Club Politehnica din cartierul Crângași, strada Alexandru Ivasiuc nr. 7, au loc competițiile de simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin și dublu mixt.

Vineri vor avea loc meciurile din sferturile de finală de la competițiile de simplu masculin și simplu feminin, semifinalele de la dublu masculin și dublu feminin și partidele din sferturile de finală ale turneului de dublu mixt.

Balul este deschis de cele patru sferturi de finală ale competiției de simplu feminin. De la ora 10.00 sunt programate meciurile Ilinca Amariei – Ilona Ghioroaie, Ștefana Lazăr – Gabriela Tătăruș, Raluca Tudorache – Oana Simion și Miriam Bulgaru – Alexia Gândac.

Principala favorită rămâne Miriam Bulgaru, de la Dinamo București. Aflată în acest moment pe locul 419 mondial, Miriam a defilat în primele două meciuri, 6-1, 6-1 cu Paula Oniță și 6-0, 6-2 cu Alexandra Petric.

De urmărit însă și evoluțiile Ilonei Ghioroaie, locul 456 mondial, Oanei Simion, locul 470 mondial, și a Gabrielei Tătăruș, locul 852 mondial, alte favorite care au ajuns fără probleme în faza sferturilor de finală.

După meciurile de la simplu feminin urmează partidele din sferturile de finală ale turneului de simplu masculin. Avem Petru Alexandru Luncanu – Bogdan Borza, Mihai Marinescu – Călin Manda, Victor Crivoi – Edris Fetisleam și Vasile Antonescu – Alexandru Jecan.

De remarcat prezența a trei veterani, Petru Alexandru Luncanu, 29 de ani, al șaptelea favorit al competiției, Mircea Alexandru Jecan, 30 de ani, și Victor Crivoi, 36 de ani, fost locul 75 mondial, dar jucător care în acest moment nu mai figurează în clasamentul ATP.

Chiar și așa, Crivoi a produs marea surpriză a turneului în optimi, reușind să-l învingă pe principalul favorit al competiției, Bogdan Apostol, locul 599 mondial, scor 1-6, 6-3, 7-5.

Conform clasamentului ATP, principalii favoriți rămași în competiție sunt Bogdan Borza, locul 785 mondial, și Vasile Antonescu, locul 787 mondial, însă trebuie urmărită și prestația puștiului Mihai Marinescu, un junior de 17 ani, de la CSS Ploiești, care a devenit revelația turneului prin calificarea între cei mai buni opt jucători ai competiției.

Programul de după-amiază începe cu meciurile din proba de dublu feminin. Ioana Gașpar și Ilona Ghioroaie, favoritele 1, dau piept cu Ilinca Amariei și Simona Ogescu, iar Camelia Hristea și Gabriela Tătăruș, favoritele 2, le vor înfrunta pe Gabriela Davidescu și Iulia Săvescu.

Urmează semifinalele de la dublu masculin. După ce i-au învins în sferturi pe favoriții 1, Bogdan Borza și Călin Manda, Dragoș Mădăraș și Patrick Grigoriu își vor măsura forțele, vineri, cu favoriții 3, Bogdan Apostol și Luca George Tatomir.

Favoriții 2, Vasile Antonescu și Mircea Alexandru Jecan, vor evolua împotriva echipei alcătuite din Victor Vlad Cornea și Petru Alexandru Luncanu, nimeni alții decât favoriții 4.

Seara se încheie cu partidele din sferturile de finală ale competiției de dublu mixt. Aici, competiția este dominată de două echipe cu multă experiență. Avem echipa alcătuită din Miriam Bulgaru și Vasile Antonescu, favoriți 1, și echipa alcătuită din Andreea Mitu și Victor Crivoi, favoriți 4. 

Surpriza ar putea veni de la reprezenții clubului Sportul Studențesc, Vlad Niculae (18 ani) și Ioana Gașpar (35 de ani).

Dinamo București, Dinamo Brașov, CSM București și Sportul Studențesc au cam cei mai mulți reprezentanți rămași în lupta pentru medalii, dar avem și câteva surprize plăcute precum Maria Alexia Gândac, de la Unirea Slobozia, Raluca Tudorache, ACS Tennis Performance Team, Victor Vlad Cornea, CS Pamira Sibiu, sau Iulia Săvescu, CSS Roșiorii de Vede.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv