Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Tribunalul Vaslui l-a plasat în arest la domiciliu pe fostul lider PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu pânăla 15 grade / 

Breaking News:

Cel mai puternic uragan din istorie a blocat Grand Prix-ul de Formula 1 al SUA

Duminică ar trebui să se dispute Grand Prix-ul de Formula 1 al SUA, pe circuitul din Texas, însă cursa este pusă sub un mare semn de întrebare.

1445649759930

În Texas s-au înregistrat ploi torenţiale cauzate de “Patricia”, cel mai puternic uragan din istorie. Deşi precipitaţiile nu au fost la fel de însemnate precum cele înregistrate în Mexic, primul antrenament din Texas a fost întrerupt prematur, iar cel de-al doilea a fost anulat.

Germanul Nico Rosberg a fost cel mai rapid pilot de pe “Circuit of the Americas”, el fiind urmat de cei doi piloţi de la McLaren, Fernado Alonso şi Jenson Button. Este foarte probabil ca cei trei piloţi să se afle în fruntea grilei de start în cazul în care oficialii cursei vor decide să anuleze şi ultimele două şedinţe de pregătire.

Este aşteptată însă şi o reacţie a britanicului Lewis Hamilton, liderul clasamentului general, în condiţiile în care pilotul de la Mercedes caută al treilea succes consecutiv şi o victorie care i-ar putea asigura, în mare măsură, titlul de campion mondial.

Specialiştii americani susţin ca uraganul Patricia este primul de categoria 5 înregistrat în ultimii aproape 60 de ani şi a adus vânturi de până la 325 de kilometri pe oră şi precipitaţii de peste 100 de litri pe metru pătrat.

Iar situaţia din Campionatul Mondial de Formula 1 este cu atât mai dramatică dacă ne gândim că săptămâna viitoare este programat Grand Prix-ul Mexicului de la Mexico City.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv