Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

CFR Cluj – Malmo FF, în turul II preliminar din UEFA Champions League. Un român a fost eroul negativ al serii în cea mai mare surpriză din Europa

CFR Cluj, campioana României la fotbal, și-a aflat adversara din turul II preliminar al UEFA Champions League.

Formația antrenată de Edi Iordănescu va da piept cu Malmo FF, formație care, în primul tur preliminar, a trecut, cu 5-0, de Drita, din Kosovo.

După 3-0 în deplasare, Malmo FF s-a impus fără probleme și pe teren propriu, scor 2-0, la capătul unui meci în care golurile marcate de Strandberg și Larsson au făcut diferența.

A fost încă un meci în care suedezii au arătat că nu prea știu ce să facă cu mingea, având doar 46% posesia, dar că sunt extrem de puternici, jocul atletic aducându-le un mare plus la statistici, respectiv 18-4 la șuturi, 7-0 la șuturi pe poartă și 11-2 la cornere.

De altfel, acesta este și punctul forte al echipei antrenate de Uwe Rosler, tehnicianul german având la dispoziție fotbaliști precum portarul Johan Dahlin, 1,91 metri înălțime, fundașii Bengtsson, Brorsson și Nielsen, toți de 1,85 metri înălțime și cele două turnuri din atac, Jeremejeff, 1,90 metri înălțime, și Strandberg, 1,87 metri înălțime.

Dubla dintre CFR Cluj și Malmo FF se va disputa pe 24 iulie turul, în Ardeal, și pe 1 august returul, în Suedia.

Au fost multe meciuri marți seara, în UEFA Champions League și Europa League, iar eroul negativ al serii a fost un fotbalist român, atacantul Sergiu Buș, de la Levski Sofia.

Bulgarii au pierdut de o manieră incredibilă calificarea în turul II preliminar din Europa League, fiind eliminați, la goluri marcate în deplasare, de FC Vaduz, din Liechtenstein.

A fost 1-0 pentru Vaduz, în Liechtenstein, iar marți, în manșa a doua, Levski s-a impus, dar doar cu 3-2. Buș a marcat golul de 1-1, dar la 2-2, în minutul 76, a ratat un penalty care ar fi putut aduce calificarea echipei sale.

În schimb, Ludogoreț, cu Cosmin Moți integralist, s-a impus, cu 2-0, pe terenul lui Crusaders și joacă în turul II preliminar din UEFA Champions League cu MOL Vidi, fosta Videoton, din Ungaria, care a trecut greu de Dudelange, din Luxemburg, 2-1 acasă și 1-1 în deplasare.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv